luni, 11 mai 2015

Ce ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?

Ce ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?(Sabbra)
Ti-ai pus vreodată aceasta întrebare , oarecum neinteresanta?!
Cred ca majoritatea nu numai ca si-au pus aceasta întrebare,dar au si ales varianta cea mai buna pentru fiecare persoana in parte!
Si pentru ca as putea sa dau un exemplu general, as putea sa aleg tara mea draga , România , care este impartita in 2 mari categorii!
Înainte sa continui cu acest exemplu,care multi si-au dat seama unde vreau sa ajung, pot zice ca propia alegere ar fi una clară : un geniu stresat decât un prost fericit , explicații pot avea multe de ce aleg aceasta ,sau prin simplu fapt ca am început de mică sa nu stau ca proasta la școala de dragul de a trece timpu, si ma stresam pentru fiecare lecție in parte , si nu , sa nu credeți ca ma autocaracterizez un geniu ,care era primul peste tot ,dar totuși nu am făcut parte din cea de a doua categorie! Acum fiecare cum a avut norocul, poate ca a avut un IQ ridicat dar l-a descoperit mai târziu , cu alte cuvinte ,nu vreau sa jignesc pe nimeni dar haideți sa fim serioși ,de ce Romanica noastră draga se cam duce la fund si ne facem de rasul altora când mai nou se merge pe principiul ca cel mai bogat om , nu știe decât sa își numere banii , iar cel care știe si când s-a imbolnavit Napoleon , (metaforic vorbind) ,  își numără facturile restante! Mulțumim celor care prețuiesc prima categorie ,ca mai apoi sa se plângă de ce ne fac toți hoți !
Dar gata cu polemica , deci Romanica noastră draga este impartita in genii stresate pe cale de dispariție care ,in curând le vom vedea doar prin arhivele mass-mediei , si desigur si categoria de prosti fericiti care se plimba pe strada , molipsid tot mai mult si restul natiunii ,care implicit va diminua vizibil  prima categorie!
Așadar tu ce alegi sa fii ?
Va pup cu drag ca de obicei aceeași N.R.A.E.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu