luni, 11 mai 2015

Fericirea este cel mai scump sentiment


          Fericirea este cel mai scump sentiment dar totodata si cel care il poti oferii gratis.
Noi punem pret pe fericire,nu mai stim sa ne bucuram de fiecare moment oferit de viata.
Fericirea se simte in suflet si te duce pe cele mai inalte culmi ale sentimentelor pure. Prin simplul fapt ca simti mireasma florilor de primavara cu fiecare rasuflare,ce duce pana in adancul sufletului ,te simti minunat. Pentru ca putem zambii din cele mai simple lucruri , pentru ca asa putem da la o parte supararile. Poate asa nu mai mergem apasati pe strada de griji , si adeseori fiind intrebati de ce suntem suparati.
Grijile noastre le taram dupa noi,din trecut,in prezent si poate si in viitor,dar poate clipa aceea unica care te face sa zambeti nu o sa o ai mereu, trebuie pretuita,nu sa zicem : „eu am griji pe cap,nu imi arde mie de alte treburi”
Pentru ca sufletul este un castel care-l construim incet , si fiecare om, lucru sau moment ce-l lasam sa intre in el ii apartine acelui castel.nu iti impodobii sufletul plin de suparari,altfel o sa ne simtim sufocati si cedam…nu te incojura de oameni rai ,si nu lasa momentele unice, indiferent de simplitatea lor sa treaca. Pretuieste,iubeste,iarta,zambeste,fii liber!! N.R.A.E..

style='clear: both;'/>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu