luni, 11 mai 2015

Ofera o bucata de timp cu GENEROZITATE !!



Cel mai frumos cadou pe care il poti face cuiva, este timpul tau, pentru ca daruiesti o bucata din viata ta pe care nu o vei mai lua niciodata inapoi.


http://www.deviantart.com


Crezi ca oferind cadouri cu renume , invitând in locuri fabuloase , te face sa fi  mai apreciat , iar oferta ta exprima o mare generozitate? !
Ti-se pare ca totuși  ca nu ești apreciat pe deplin , ești dezamăgit ,facându-te sa confirmi ca oamenii sunt niște nerecunoscători ? !
Ai încercat vreodată sa oferi timp?! Da!! TIMP!!
O bucata de timp din viata ta, oferita cu generozitate ,o bucata din viata ta,o clipa oferita ,pur si simplu?!
Ai știut vreodată ca cel mai scump este acest timp , ce nu se poate cumpăra ,nu îl mai poți recupera , deci de aici îl face a fi foarte scump , pentru ca pur si simplu , miile de cadouri cumpărate la cel mai mare preț nu o sa te înlocuiască niciodată!!
Ai văzut vreodată un copil care are tot ce își dorește, pentru ca părintii muncesc zi și noapte doar ca sa ii ofere ,sa ii îndeplinească toate dorințele , sa îl facă cel mai fericit , crezând ca generozitatea lor le va aduce fericire copilului sau !
Dar , cum poți fi fericit ,când ai în jurul tău doar simple obiecte de la mama si tata,care deși în conștiința ta de copil , apreciezi ca toate acelea au fost luate prin munca ,dar (din păcate) , o mașinuță nu îți șterg lacrimile ,nu te învață ce e bine ,nu te mângâie când ți-e greu ,și ce mai important ,nu o sa înlocuiască nimic din ce poți face tu și nici pe tine,doar este un obiect! Poate ca copii a caror copilarie le-au fost asemănătoare cu afirmația mea , știu cel mai bine ce au simțit!
Eu dezbat pur și simplu obiectiv !
Așadar cei care au posibilitatea de a le oferii celor dragi mai mult timp , sa nu stea în loc ,poate ca o sa înțelegi prețul lor atunci când nu ii mai ai ,iar ei vor pune cel mai mare preț pe timpul petrecut alături de ei!!
Poți sa înțelegi greșit aplicând generozitatea doar în cazuri în care nu își au locul !Iar aici incepe o noua poveste!
Astăzi ,pentru ca îmi sunteți dragi ,am acordat puțin din timpul meu pentru voi! 
N.R.A.E.

Si nu uitați, adevărata valoare sta în lucrurile simple !!

„Lucrurile de esenţă sunt cele mai la îndemână. 
Greşeala noastră este că vrem să complicăm totul şi uităm că avem o viaţă şi o singură menire: să fim fericiţi.”

Oana Pellea

 

COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu