luni, 11 mai 2015

Relaţiile la distanţă,sunt ceva frecvent întâlnite în zilele noastre!

Relaţiile la distanţă,sunt ceva frecvent întâlnite în zilele noastre!

Majoritatea pleacă de la premiza ca iubirea invinge tot,inclusiv distanta!
Cifrele mari arata cat de multe sunt aceste relatii la distanta,iar psihilogii dau sfaturi concrete( sau mai putin concrete) cum sa rezisti in astfel de relatie!
Dar de ce in zilele noastre ? Desigur,in ziua de astazi exista multe  mijloace de comunicare,iar apelurile video aduc un plus relatiei!
Dar voi ,cei care treceti printr-o asfel de relatie, ce va face sa continuați??!
Desigur,am vazut oameni ,care dupa multi ani in care vorbeau de cateva ori pe zi,cand au ajuns fata in fata,sa stea si sa imparta absolut fiecare responsabilitate  si sa gaseasca echilibru,brusc...sau incet,incet ,au inceput sa se schimbe, creandu-se astfel  o discrepantă intre ei,in loc sa se apropie?!
De cele mai multe ori,atunci cand vrem ceva,sau pe cineva,dorinta de a vrea ,de a avea acea persoana ,creste intensitatea interesului pentru relatie.
Uneori , îi auzim " mai este putin ,si o sa fim impreuna" Acel moment "impreuna" face sa sporeasca si mai mult interesul!
Mai tine-ți minte când vruiam ceva pe care o sa il avem peste câteva zile,săptămâni,luni?Mai stiti sentimentul?Eu zic ca se aseamănă.Normal,nu compar un lucrur ,cu o persoana,ci doar compar dorința omului de avea ceea ce isi doreste cu desavarsire,sentimentul in sine!!
Multi muncesc  ani la rand,stiind ca o sa ajunga momentul ca si ei sa dea ordine,altii asteapta cu nerăbdare părintii/frați/prieteni/rude pe care ii vad foarte rar.Iar aceea dorinta ii tine in picioare!!
Dar atunci cand vi-sa indeplinit dorinta,si dupa un timp ,(ani) ceea ce va-ti dorit este langa voi,ii mai acordati cu aceasi intensitate ,atentie?
Răspunsul îl știm cu toti!
Iar ceea ce scriu aici,nu este doar o teorie propie,ci a multora  inaintea mea,de la oameni simpli pana la cunoscatori, au ajuns la aceasta concluzie.
Poate,nu se aplica tuturor,si chiar m-as bucura sa stiu ca astfel de relatii exista dupa multi ,multi ani,si sunt frumoase,trecand peste asfel de presupozitii!!
Si aici nu vorbim ce bine se înțelege mama cu tata,după ce au trecut printr-o astfel de situație!!

Poate ca viata nu este atât de tipicara pentru toti,uneori încălcând orice regula,si lasând astfel,exceptii,dovezi frumoase,ca se poate trece peste toate,iar flacara din suflet sa fie la fel de vie ca la început!!

Anul acesta poate ca nu a fost un an prea bun,dar eu il astept pe cel care vine, sa fie mai bun,si o sa ma bucur din plin,daca va fi asa,daca nu,poate la anul,sau la anul ce va urma...cine stie?!?
Speranța moare ultima!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu