luni, 11 mai 2015

Fata in fata cu realitatea


Fata in fata cu realitatea


Daca dezamagirea inseamna de fapt o trezire la realitate.de ce ne doare atat?O fii oare tocmai pentru ca noi oamenii avem nevoia de a construii asa cum ne-am dorit,si care mai tarziu realizam ca nu corespunde cu adevarata fata a realității?!

Ne facem viata,alaturi de oameni si clipe care le consideram cele mai scumpe , care le multumim cerului ca am avut ocazia sa le avem,traim fiecare moment dedicându-nelor,pentru ca ei sunt totul pentru noi,pentru ca ne simțim datori sa oferim din sufletul nostru cele mai scumpe calități pe care le poți avea,iubim,ne dedicam,radem,oferim,îmbrățișam,ajutam,iertam..si tot asa.
Ajungem sa depindem de prezenta lor,sa nu putem face nimic fără ei,pentru ca ei sunt totul.
Si poate luni,sau poate ani la rand avem acest noroc,sa zicem,in viata de aceste persoane.
Ce este mai minunat decât sa trăiești iubind si sa fii iubit.

Dar,(asa cum de fiecare data apare acest cuvant "dar"),realizezi ca nimic nu este asa cum credeai,când dintr-o greșeală stupida,afli unele detalii,care dărâma acel zid din fatanoastră,si ne facem sa vedem,ca defapt noi,ofeream si ne ofeream lor tot,fără a da nimic la schimb.
De ce nu ofereau?Acum are sens,pentru ca mai înainte,nu știam sa vedem acest lucru,sa ne punem astfel de întrebări,pentru ca tu  sau eu,ne oferim mereu pentru ei..dar ei..ei accepta și atât.
Asa cum ziceam mai sus,realitatea ne-o construim noi,asa cum am vrea sa fie,am vrut sa credem ca pe măsură ce iubim,suntem iubiti,pe masura ce ajutam,suntem ajutati.
Am vrut sa credem ca sentimentele ne sunt reciproce,și...acum exista contrariul.
Relizezi,mai mult de atât,de parca nu era dureroasa palma cruda a realității,ca de fapt ai fost luat de prost,ca toți se lăudau cat de repede sari în ajutor când vroi,când au nevoie de tine...ai ajuns sa fii un prost,ca ești bun...
Tot ce trebuie sa faci,e sa o iei de la cap..de aceasta data,temându-te de fiecare om..care vrea sa îți câștige încrederea..de fiecare mana întinsă...care ai impresia ca vrea ceva la schimb.©N.R.A.E

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu